HBV Viral Load
هپاتیت ب (Hepatitis B) عفونتی حاد و جدی برای کبد شناخته شده است. که توسط ویروس هپاتیت ب (HBV) در فرد ایجاد می شود. در برخی از افراد هپاتیت ب مزمن شده و منجر به بروز مشکلات کبدی، سرطان و یا سیروز کبدی میشود.
البته، این نکته قابل ذکر است که اکثر افراد مبتلا به هپاتیت ب بعد از طی مراحل درمانی کاملاً بهبود می یابند. افرادی با سیستم ایمنی ضعیف مانند افراد مسن، نوزادان و کودکان بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به هپاتیت ب مزمن قرار دارند.
استفاده از واکسن کمک فراوانی به پیشگیری از این بیماری کرده و توصیه شده در سه نوبت از واکسن هپاتیت استفاده شود. چنانچه فردی به این بیماری مبتلا شد، می تواند با اتخاذ اقدامات ایمنی مناسب از انتقال ویروس HBV و آلوده شدن دیگران جلوگیری کند.
پزشکان محترم به منظور تشخیص آلودگی با ویروس هپاتیت B تست های کمی و کیفی تجویز می کنند. تست های کیفی معمولاً به روش ایمونواسی انجام شده و مثبت یا منفی بودن ابتلا را نشان می دهد اما در صورت سنجش کمی ویروس در بدن، آزمایش ها به روش Real time pcr انجام می شود.
روش انجام آزمایش:
Real time pcr
نمونه های مورد نیاز:
3 سی سی از سرم بیمار
نحوه ارسال نمونه:
نمونه توسط همراه بیمار به آزمایشگاه تحویل داده شود. در صورت دور بودن مسافت، با پست پیشتاز طی مدت 24 ساعت در کلمن ارسال گردد. قبل از نمونه گیری هماهنگی لازم انجام شود.
مدت زمان جوابدهی:
حداکثر 7 روز پس از تحویل نمونه